Om oss

SIA Alisandr grundades 2013 av Andris Kangeris, som också är företagets chef och ägare. Båda hans föräldrar är letter, men han själv är född och uppvuxen i Sverige och således tvåspråkig. Sedan 2008 är han bosatt i Riga, Lettland, och han har tidigare arbetat bland annat som översättare, konsult och sökmotoroptimerare.

Företagets grundidé är att erbjuda kvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser och våra huvudsakliga verksamhetsområden är sökmotoroptimering, översättnings- och tolktjänster (främst i båda riktningarna i språkparet svenska-lettiska) samt copywriting för webben och andra webbtjänster.

Vi har valt att erbjuda enbart de tjänster där vi har spetskompetens samtidigt som vi också valt att specialisera oss mot mindre och medelstora företags behov, men har självklart också kapacitet för att hantera större och mer komplicerade projekt.

Vi är ett relativt litet företag men vi har ett stort nätverk av samarbetspartners. Vårt strategiska läge i Riga gör att vi har lägre utgifter för till exempel bolagsskatt, vilket låter oss pressa priserna utan att för den delen tumma på kvaliteten.

Vi brinner för språk och för webben, vi är ett ungt och hungrigt tjänsteföretag och vi finns här för att hjälpa ditt företag till att uppnå och överträffa era mål.

Vad väntar du på?

SIA Alisandr har sitt säte i Riga, Lettland.

Företagsuppgifter:
SIA Alisandr
Adress: Baznicas iela 35-29, LV-1010, Riga, Lettland

Organisationsnummer: 40103660094
Momsregistreringsnummer: LV40103660094